Неділя, 28.04.2024, 04:01
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 10 » 8 травня - День пам’яті і примирення
12:23
8 травня - День пам’яті і примирення

8 травня - День памяті і примирення

8 травня, разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам'яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто здобував перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

Сьогодні у КЗ «Миляцький НВК» пройшла лінійка до Дня пам’яті і примирення. Були запрошені діти війни, учасники АТО та воїни-афганці.

Всіх присутніх привітав сільський голова Хлебович Ф.Ф. Від щирого серця побажав всім здоров'я, благополуччя, миру та процвітання в рідній незалежній Україні! Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим героям!

Ми в неоплатному боргу перед синами і дочками України, юність яких жорстоко обірвала війна. Низько вклоняємося подвигу тих, хто ціною власного життя, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати світ від нацистського поневолення.

Учні Миляцького НВК разом з учасниками дійства поклали квіти до пам’ятника загиблим солдатам та вшанували їх память хвилиною мовчання.

По завершенню лінійки був проведений флешмоб «Ми – за мир». Всі учасники взялись за руки і об’єднались заради миру на нашій землі, заради світлого майбутнього.

 

Переглядів: 354 | Додав: milyach_nvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0