Неділя, 28.04.2024, 15:58
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Червень » 8 » Мовний табір «Traveller»
09:16
Мовний табір «Traveller»

Звіт мовного табору «Traveller», загону «Wise Owl’s»

З метою популяризації вивчення іноземних мов та удосконалення мовлення в КЗ «Миляцькому навчально-виховному комплексі Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ДНЗ» було організовано літній мовний табір. На базі закладу було створено загін «Wise Owls», в якому діти 2-4 класів з 29.05.- 02.06.2017 року, мали змогу поглибити знання іноземної мови, поєднуючи навчання із захоплювальним відпочинком.

Основна мета роботи мовного табору – зацікавити учнів вивченням іноземних мов та допомогти подолати психологічний та мовний барєри. Саме тому, організовуючи роботу я підібрала завдання розважального та розвивального характеру. Робота табору тривала чотири дні. Усі дні є тематичними: «День відкриття табору», «День музики», «День кіно (мультфільма)», «День спорту». Пятий день-закінчення роботи загону.

Кожен день проходив цікаво та весело. Першого дня діти ознайомились з табором та своїм загоном, створили емблему, девіз, повторили вивчений протягом року лексичний матеріал, розглянули цікаві тексти: «Seasons and weather», «My week-day», «Travelling». Другого дня вивчили пісеньки та танець: «Hello! Hello! Hello!», «If You are Happy». Третій день пройшов з переглядом мультфільмів: Magic English 02-Disneys «Family», «Винни Пух» на анг. мові, «Карлсон» на анг. мові. На четвертий день ходили на прогулянку, екскурсію та грали «Football», «Running», «Table tenis».

Підсумком роботи табору стало урочисте закриття загону «Wise Owls» на якому діти виконували створювали презентацію з моментів життя табору. Слід відзначити, що учні 2-4 класів були дуже активними, виконуючи різні види діяльності, уміло працювали. Учні змогли здобути необхідні мовні навички,спілкуючись іноземною мовою у невимушеній обстановці.

Я вважаю, що літні мовні табори необхідні для кожної школи та кожного учня, адже це можливість отримати знання англійської мови, розширити кругозір та мотивувати себе до вивчення іноземних мов в подальшому житті.

 

Переглядів: 398 | Додав: milyach_nvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar