Субота, 04.05.2024, 16:14
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 3 » Конкурс проведення оренди нерухомого майна КЗ Миляцький НВК
15:49
Конкурс проведення оренди нерухомого майна КЗ Миляцький НВК

ПРОТОКОЛ № 1

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна що належить до комунальної власності Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області та перебуває у власності комунального закладу «Миляцький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області»

 

с. Миляч «17» серпня 2017 року

місце проведення засідання: кабінет директора НВК

засідання розпочато: 11:00 год.

засідання завершено: 11:50 год.

ПРИСУТНІ:

Всього — 5 чол.;

Присутні — 5 чол.

1.Охмак С.В., директор НВК, голова комісії

2. Шах В.Л., вчитель, секретар комісії

3. Малош Т.І., голова профкому, вчитель, член комісії

4. Томілович Л.І., вчитель , член комісії

5. Жакун Н.П., вчитель, член комісії.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Розгляд заяв про намір взяти в оренду нежитлове приміщення - будівлю котельні (загальна площа 120,3 м2, представлена одноповерховою окремо розташованою будівлею котельні комунального закладу «Миляцький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області», що знаходиться за адресою: 34133, Рівненська обл., Дубровицький р-н., с. Миляч, вул. Шкільна 277).

РОЗГЛЯД ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

1. Розгляд заяв про намір взяти в оренду нежитлове приміщення будівлі котельні (загальна площа 120,3 м2), представлене одноповерховою окремо розташованою будівлею котельні комунального закладу «Миляцький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області», що знаходиться за адресою: 34133, Рівненська обл., Дубровицький р-н., с. Миляч, вул. Шкільна 277).

СЛУХАЛИ:

Голова конкурсної комісії Охмак С.В. доповів членам комісії, що на оголошення про намір передати в оренду комунальне майно, яке було оприлюднене відповідно до наказу № 073 від 12.06.2017 року «Про оголошення конкурсу на право оренди нерухомого майна, що перебуває на балансі навчально-виховного комплексу та належить до комунальної власності Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області, та створення комісії з проведення конкурсу» (із змінами) на веб-сайті КЗ «Миляцький НВК», згідно рішення сесії Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області № 69 від 25 березня 2016 року, на адресу комунального закладу «Миляцький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області» станом на 11 годину 17.08.2017 року (цей час є кінцевим терміном подання пропозицій) надійшла лише одна пропозиція від ТзОВ «ІНКОМТЕП».

Доповідач розкрив конверт з матеріалами, ознайомив членів комісії з його вмістом, наголосивши, що подано наступну документацію:

  • заява на ім’я голови конкурсної комісії, датована 25.07.2017 року (зачитує текст заяви);
  • копія наказу про призначення директора;
  • копія Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • копія опису документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії «Державна реєстрація новоутвореної шляхом заснування юридичної особи».

Подані документи відповідають умовам конкурсу їх копії засвідчені в установленому порядку заявником та будуть додані до протоколу засідання.

Оскільки подана лише одна заява на зазначений об’єкт, то конкурс на право оренди не проводиться і договір оренди укладається із заявником, відповідно до п.4, ст.9, Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 10.04.1992 № 2269-XII, та Додатка 1 до рішення сільської ради від 25 березня 2016 року № 69.

ВИСТУПИЛИ:

1. Шах В.Л., секретар комісії, який наголосив, що за наявності лише однієї пропозиції, зважаючи на те, що у заяві претендент виклав свої зобов’язання щодо цільового використання орендованої котельні і вони відповідають умовам конкурсу, ми можемо дати згоду на передачу котельні в оренду ТзОВ «ІНКОМТЕП».

2. Малош Т.І.., член комісії, вчителька, підтримала пропозицію Шах В.Л., запропонувала провести голосування.

3. Томілович Л.І.., член комісії, бухгалтер, підтримав пропозицію щодо надання права на оренду котельні ТзОВ «ІНКОМТЕП».

ВИРІШИЛИ:

1. Надати право оренди нерухомого майна (котельні КЗ «Миляцького НВК») Товариству з обмеженою відповідальністю «ІНКОМТЕП», зареєстрованому в с. Миляч, вул. Шкільна, 290.

2. Доручити директору КЗ «Миляцький НВК» у встановлені законодавством України терміни укласти договір оренди нежитлового приміщення - будівлі котельні (загальна площа 120,3 м2), представленої одноповерховою окремо розташованою будівлею котельні комунального закладу «Миляцький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області», що знаходиться за адресою: 34133, Рівненська обл., Дубровицький р-н., с. Миляч, вул. Шкільна 277, з ТзОВ «ІНКОМТЕП» для цільового використання нерухомого майна (здійснення теплопостачання) терміном на 1 (один) рік.

3. Інформацію про результати конкурсу розмістити на веб-сайті навчального закладу.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» – 5, «проти» – 0, «утрималися» - 0.

Голова комісії С.Охмак

Секретар комісії В.Шах

Члени комісії : Т.Малош

Л.Томілович

Н.Жакун

Переглядів: 431 | Додав: milyach_nvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar